×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

ArchAngels vinner NewGrounds Cup

1
Igår var dagen för ett avgörande i NewGrounds Cup. Vem av ArchAngels och The rotating ScissorS som skulle få titeln fick sitt avgörande igår. Det blev en försenad match men slutligen gick ArchAngels av planen som välförtjänta vinnare efter att tagit hem vinsten med 17 rundor mot 3 på Nuke. ArchAngels fick på sin väg möta Enlightenment, Divine, Pointless Destruction och slutligen The rotating ScissorS.
cArn från ArchAngels var snäll nog att dela med sig demo från matchen. Det hittar ni antingen här eller här.

Mer om ArchAngels hittar ni på deras hemsida eller på IRC #ArchAngels.

Eller är det så att intresset faller för The rotating ScissorS så kan ni hälsa på dem här. Även dom har en hemsida.

Fick tag i både ArchAngels och trSS i en intervju om detta, som ni kan läsa nedan.

Arch^Raphael

Grattis till vinsten i NewGrounds Cup, skulle du vilja beskriva matchen?

Tackar. Det började med att vi spelade just en match mot Westcoast som gjorde att vi blev en aning försenade, och som vi förlorade så vi var inte direkt på spelhumör, men i alla fall, vi hoppade in på server och börja som CT tar pistolrundan och 5-0 ledning sen tar dom tre raka och vi resten. Sen som T tar vi fyra raka och matchen är över.

Hur högt värderar ni vinsten i NewGrounds? Får ni några priser i och med vinsten?

Vi värderar den inte specielt högt med tanke på att så många bra lag droppat den, så vi har inte direkt fått möta några riktigt bra klaner på vägen. Priserna är ett kexchoklad att hämta ut i Örebro någonstans sade dom. :)

Vad tyckte ni om NewGrounds Cup? Var det en bra cup som ni skulle vilja se starta upp igen?

Jag tycker att det har kommit lite väl många internet cuper på senaste, och dom flesta läggs ner efter halva. Jag tror att dom inte inser vilket jobb det är med att fixa servrar, HLTV och flytta matcher. Så jag är lite trött på sådana cuper. Fast denna funkade bra med tider och så vidare, enda nackdelen var gruppspel, finns ingen som orkar spela gruppspel på internetcuper. Men annars har de funkat hyffsat, lite dålig uppdatering av sidan och kanske.

I sommar så kommer NewGround 2 starta, är det ett av era framtids planer? Eller kommer vi se er på events som DreamHack, Rendevouz, etcetra?

NewGrounds, det är något vi får se senare, vi är som sagt lite less på internet cuper. Dreamhack summer åker vi på, rad 30 kommer vi sitta på. Rendevouz blir de nog inte av i alla fall, jag jobbar i en sketen gruva och bor i Norrland, så jag måste planera med ledighet och resa och så vidare. CPL Danmark vore väl inte fel, bara man kan ta sig dit, vi får se vad som händer. :)

Bugar och tackar för de visa orden, något du vill tillägga?

ArchAngels In Heaven Part 2 är på gång, sen vill jag hälsa till Calippo och co, hoppas ni kommer till nine!.


trSS[Makire]


Hejsan, ni slutade på en andra plats i NewGrounds Cup, kan du beskriva matchen?

Självklart, Vi har spelat nuke lite den senaste veckan inför den här matchen och provat oss fram med lite taktiker och vi var ganska nöjda med de resultat vi uppnådde. Att sedan sätta dom till verket mot en sådan bra klan som ArchAngels var bevisligen svårare. Vi kände dock efter matchen att vi inte utnyttjade hela vår repetuar av taktiker utan vi fokuserade oss för mycket mot B1 istället för att försöka utnyttja yarden/rampen mer.

Allt som allt så kan jag bara säga att ArchAngels var bättre än oss och hade bättre rytm i sitt spel idag. Vi slogs ur rytm redan från start kändes det som, och kom aldrig riktigt tillbaka i matchen. Jag kan också säga att vi är nöjda med en andra plats i Newgrounds cuppen, vi gick nog längre än vad några andra inklusive många andra själva väntat sig.

Ni hade ingen lätt väg fram till final där ni fick möta klaner som 29A, LanZone, och XiSM. Vad hade ni för förväntningar när ni gick med i NewGround?

Vi har en tid spelat R60 ligan och den är vi mycket nöjda med och vi har nått stora framgångar där, men först och främst gick vi med i NG cuppen för att få möta riktigt bra lag och känna på pulsen mot bra klaner. Vi hade inte direkt några förväntningar att gå så långt som vi gjorde men vi har helt enkelt spelat bra och det är vi nöjda med.

Vad tyckte ni om NewGrounds Cup? Var det en bra cup som ni skulle vilja se starta upp igen?

Ofta brukar det vara så att det är lagen som gör cupen, men så tycker jag inte att det var i detta fallet utan cupen var bra administrerad, i trSS råder lite delningar om vissa matchadmins insatser men det är inget vi vill gå in på. Vi ser gärna att NG cupen startas igen. Vi tycker att det är synd dock att många lag drar sig ur sådana här cuper vilket var fallet i NG.

Var kommer vi få se trSS delta härnäst? Några speciella events som ni siktar in er på? Dreamhack, Rendevouz?

Som du ser i topic i #trSS så ska vi härnäst på Überlan 29/5-1/6, sedan kommer vi fortsätta i R60 ligan. Vi har lite diskussioner om att åka till något av de stora lanen men just nu ligger det bara på diskussionsstadiet. Vi håller helt enkelt ögonen öppna och ser oss om lite.

Vill säga grattis till The rotating ScissorS och lycka till i framtiden. Något du vill tillägga?

Tack, Jag skulle bara vilja slänga in lite creds till Blassan som gjort vår snygga hemsida och nu arbetar på den nya och till #S.F.L som alltid stått trogna vid vår sida. Vi vill också tacka alla lagen i NG cuppen och NG admins.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..