×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IOL

Begrip slår H2k och vinner IOL Final 4 *

1
Alldeles nyss spelades finalen av IOL Final 4 klart här på Inferno Online i Stockholm. Efter två raka kartvinster på Dust 2 respektive H2k-valda Nuke stod slutligen Begrip som segrare. Man går därmed hem med produkter och pengar till ett värde av sammanlagt 150 000 kr.
På den första kartan, Dust 2, spelade man jämnt i båda halvlekarna innan slutligen Begrip punkterade kartan med 16-13. Utmärkte sig här gjorde H2ks FYRR73 och pita från Begrip.

Det förlorande laget fick välja karta och för H2k kändes Nuke som det bästa alternativet – man började också bra genom att ta pistolrundan och de efterföljande två rundorna, men sen stängde Begrip i princip igen. 11-4 i halvtid och en enorm uppförsbacke för H2k väntade.

Underläget visade sig vara alldeles för stort och efter 10 rundor i den andra halvleken kunde Begrip avgöra matchen. Matchens lirare blev utan tvekan pita för Begrip, han kan därför vara extra glad då den utmärkelsen resulterar i en Intel Q9400-processor.
H2k vs. Begrip – 0-2 (13-16, 10-16)
Just nu pågår en vinnarintervju med pita och moddii som kommer laddas upp så snart det är möjligt, även foton från finalen är på väg upp i skrivande stund.

* Uppdatering: Spana in segerintervjun med pita och moddii från Begrip här!

2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

79 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 79 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..