×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nytt från GameOnline

1
För ett tag sedan blev det klart att sNajdan lämnade xPerience.se för att sedan ansluta sig till GameOnline. Det har nu uppdagats lite nya fakta i och med en liten intervju med mysse på XplayN.com. Där berättar mysse bland annat att GoZie kommer att stiga åt sidan för att satsa på annat än CS samt att sNajdan kanske får rollen som taktiker i laget, eftersom man saknat en riktig sådan innan.

What will his position be in the team? (tatical leader eg.)

- I think he might be taking the tacs etc.. he seems to be pretty good at it so.. and we lack a good tac guy so.. we aint exactly vesslans so.. our majorfakes are usually rushes..
Kanske är det just den taktiska biten som saknats i GameOnline och kanske blir det nu dags att se lite hoppfullare på deras framtid. Med tanke på att topic i #gol länge reklamerat de stora nyheterna som komma skall kan vi förvänta oss att det inte är över än, dock behöver de stora nyheterna så klart inte handla om det svenska CS-laget, men hoppas kan man alltid.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..