×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamla Begrip startar upp igen

1
Igår kväll blev det klart att klanen Begrip startar upp igen med sitt gamla goda team. För ett tag sedan lirade de här karlskronagrabbarna tillsammans som Begrip, men sedan skapades Begrip.gbg och original-lirarna gick inaktiva. Men nu är det alltså klart att dom kör igång igen och deras lineup består av följande:
  • HuZtler
  • Individ
  • Gemi
  • Strey
  • Sailor

Jag gick in i #begrip och slet loss sailor från flickan för en liten intervju.

Begrip|sailor

Tjenare sailor, skulle du kunna börja med att presentera dig själv?

Jag heter Alex Johansson. bor i sveriges huvudstad Svängsta utanför karlshamn, Blekinge. jag spelar mycket konter-strajk o umgås med flickan och jag har en röd keps

När och hur bestämde ni er för att starta upp igen?

Det var efter mycket spelande som indi tyckte vi skulle bli officiella. och det var ingen som sa nej. och sen gick det som det blev. Vi begrep helt enkelt att det var dags.

Jag har inte sett att någon CL är utmärkt, vem är det som bestämmer egentligen?

indi styr upp oss olydiga gossar oftast

Vad kommer ni satsa på nu? Clanbase, r60, funleague eller något?

Vi kommer satsa på att spela mycket helt enkelt. bootcampa i och med att vi bor ganska nära. vi bor ju alla i blekinge. Vi har inte bestämt nåt om några onlinecuper eller liknande, det kommer med tiden.

Har ni satt upp några mål?

Vi ska ha jävligt roligt. samt att vi vill vinna också. Vi ska vinna www.truegamerz.net lanet som vi ska på nästa helg, det är första målet.

Hur kom du i kontakt med de gamla original-lirarna? Du har ju inte vart med innan men är nu med i original-laget.

Jo strey känner ju dem sen lång tid tillbaka, sen så hade strey blivit tillfrågad. sen på nåt vänster var jag helt plötslit med o spelade ^^^

Så allt startade som en gatherklan kan man säga?

Nja inte riktigt. men om du vill så :O)

Då får jag tacka för intervjun och önska er lycka till i framtiden och på truegamerz-lanet! Några avslutande ord?

Lunarstorm roxx. samt att strey gillar att sitta där det är mörkt. Puss & smek. enben har faktiskt tvåben. xatzer e gay. Im unvisible
Mer information om detta hittar du på begrips hemsida. Vi på Fragbite har även gjort en klanpresentation av blekingelaget för ett tag sedan, den finner du här.

57 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 57 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..