×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite Cribs: Hemma hos WeMade FOX

1
I samband med ESWC Cheonan passade Fragbite på att besöka WeMade FOX högkvarter i den sydkoreanska huvudstaden Seoul. Vi hade videokameran med oss för att dokumentera det hela, och nu kan vi alltså presentera det första avsnittet av Fragbite Cribs.
På drygt tio minuter tar vi en rundtur på de våningar i den jättelika skyskrapa som huserar WeMade FOX. Med hjälp av vår guide Paul ges vi en unik inblick i hur livet som koreansk gamer är. Hur ser CS-lagets träningslokaler ut? Har WeMade FOX ett eget internetcafé? Kan man verkligen se på Starcraft i gymmet?

Alla frågor besvaras i filmen nedan, ta en titt!

Det finns även möjlighet att få se filmen med något större bildruta utan att behöva köra fullscreen. Ni som vill göra det beger er till filarkivet. Förhoppningsvis kommer även en längre intervju med CS-laget dyka upp inom några dagar, håll koll!

193 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 193 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..