×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

mousesports: gore pensioneras – Blizzard ersätter

1
Från Tyskland rapporteras under kvällen att old school-spelaren gore i mousesports trappar ner på spelandet för en pensionering. Ersätter luckan gör mousesports alltjämt största CS-varumärke: Blizzard.
Efter den framgångsrika hösten har mousesports under det nya året haft det tungt och radat upp flera besvikelsefulla placeringar. Man har även från eget håll framhållit att man saknat motivation i de egna leden. Detta har man nu tacklat genom att byta ut långtida medlemmen gore med anledning av just bristande motivation, för faktum är att händelsen betecknas, enligt fragster.de, att ha varit ett lagbeslut.

Intressant nog blir det en comeback för Blizzard som varit synonym med mousesports mellan åren 2003 och 2007. Blizzard har sedan hans aktiva speltid engagerat sig på olika sätt i mousesports ledning.

Vad som fortfarande återstår att se är om detta är den långsiktiga lösning som mousesports hoppas på. Spelarbytet gjorde man primärt med anledning av det kommande EPS-slutspelet och ännu är det inte fastställt att det blir densamma femma för resten av året.
    gob b
    cyx
    Tixo
    Kapio
    Blizzard
Källor: fragster.de, readmore.de

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..