×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite i banbrytande samarbete mot upphovsrättsstöld

1
Fragbite kan idag med sjudande stolthet presentera ett långtgående samarbete med diverse hårtslående organisationer från film- och musikbranschen.
Sedan moral numera existerar även på Internet i och med införandet av IPRED-lagen går vi en ny era till mötes. Som Sveriges största spelsajt och en av Sveriges största sajter överhuvudtaget ser vi det som en självklarhet att Fragbite ska marschera i första ledet när den nya ordningen införs.

Det är mot den bakgrunden som Fragbite med bultande passion och salig entusiasm till myndigheter och lobbyorganisationer har överlämnat en uttömmande lista över alla fildelare och misstänkta fildelare som har kommit i kontakt med sajten över åren.

I samhällets tjänst,
Fragbite-redaktionen

159 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 159 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..