×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

ArchAngels manager avgår

1
Klanen som kom trea på senaste DreamHack, ArchAngels, har nu fått ett manfall från klanen. Det är deras manager – getost – som säger att han inte har det där suget och nu väljer att avgå från sin post som manager i ArchAngels. getost har varit duktig och skrivit ner ett utförligt pressmeddelande om varför han lämnade och lite annat smått och gott. Ni kan läsa det här.
ArchAngels IRC-kanal finner du här.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..