×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bekräftat: Lag Blank lägger ner *

1
På senare tid har många rykten cirkulerat runt laget Blank där niko, Snajdan, face och Jumpy funnits kvar sedan Gux lämnat för fnatic. Dessa rykten har gjort gällande att laget efter bristande resultat skulle läggas ner. Senast vi fick se laget spela var på Extreme Masters europeiska finaler som spelades i början av månaden – då med striker och SpawN som inhoppare.
niko, som just nu är på UGT-slutspelet på Heron City i Stockholm, bekräftade i en införintervju på scenen alldeles nyss att laget inte längre finns kvar. Hur planen nu ser ut för spelarna är ännu oklart – men till DreamHack i Göteborg är i varje fall niko och face anmälda under namnet Lemondogs.
Lemondogs
FYRR73, kHRYSTAL, THREAT, face och niko
niko säger till Fragbite att man lade ner laget då man inte kunnat hitta någon ersättare till Gux.

* Uppdatering: Eftersom en hel del kommentarer har påpekat att vi har fel i nyheten bör vi förtydliga oss. Organisationen och laget Blank är två skilda saker. Laget med bland annat niko, face och Jumpy i laguppställningen har splittrats. Organisationen Blank finns däremot kvar – precis som ni uppmärksammat i kommentarsfältet.

116 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 116 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..