×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Archi tröttnar på CS – ersätts av Gux i fnatic

1
Det andra spelarbytet för fnatic i år kommer som en överraskning när Archi på grund av prioriteringar lämnar laget. Istället blir det EM-aktuella Blank-spelaren Gux som tar Archis plats i laget.

– Efter ett par veckors intensiv träning med laget stöter vi på nya ändringar. Archi, vår långtida vän och lagkamrat, har vidkännit att han tappat intresset att spela spelet med oss. Hans nya livsstil innebär att träffa vänner och att gå ut mycket mer, något som han tyckte var roligare än att spendera veckokvällarna med CS. Jag antar att han känt så här ett tag nu men att han varit rädd att säga det då han inte velat sluta med något han hållit på med så länge, skriver dsn på fnatics webbplats.

Tidigare i år var det ins som lämnade laget för att göra plats åt GeT_RiGhT. Med dagens spelarförändringar återstår alltså bara tre femtedelar av originallaget som tog CS-världen med storm för tre år sen.
cArn
dsn
f0rest
GeT_RiGhT
Gux
Det hade länge spekulerats i att Gux skulle ta en plats i laget efter nyårsskiftet. Bland annat i den gästkrönika som blomstar skrev i slutet av 2008. Efter GeT_RiGhT-förvärvet verkade dock nyrekryteringarna vara över, något som uppenbarligen inte stämde.

Laget kommer att ha sin debut i Hannover i samband med Extreme Masters avslutande evenemang. Även Blank – som alltså nu tappade Gux – är kvalificerade för samma tävling. Vem ersättaren i Blank blir är ännu oklart. En kvalificerad gissning skulle ligga på lagets förra lagkapten JAEGARN som nyligen börjat synas på scenen alltmer.

302 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 302 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..