×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

noLA och prb tillbaka i nytt norskt lag

1
De två kända norska profilerna noLA och prb har tillsammans med OmeN styrt upp ett nytt norskt lag. Laget går under det kontroversiella namnet Matrix, men har ingenting att göra med varken caféet eller det tidigare Matrix-laget, som var en av utgångspunkterna för många svenska Counter-Strike-legendarer.
Utöver de tre nämnda spelarna har man tagit med sig två relativt okända spelare i lagbygget:
noLA
prb
OmeN
pavo
mICROVAN
För att klargöra lite tog vi tag i lagets svenske manager KejsareN för ett par frågor. Inledandes i sann Peter Jihde-anda:
Hur känns det?

Det känns bra, vi i Matrix är glada att få ha dessa herrar hos oss. Det är ett stabilt lag som vi tror kommer göra riktigt bra ifrån sig under dessa två events (Infected och The Gathering).

Hur kommer det sig att ni använder namnet Matrix? Känns det inte lite som att ni trampar det anrika svenska laget på tårna när ni gör så?

Självklart finns det folk som anser att vi "tar" detta namnet. Men enligt oss så förstör detta inte på något vis det Matrix som en gång varit. Tror inte folk kommer glömma bort varken scream, spawn osv.

Är det fel av laget att använda Matrix som namn?

972 personer har röstat

160 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 160 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..