×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT in i fnatic – ins lämnar för pokerkarriär

1
Det har länge spekulerats i att det svenska storlaget fnatic ska genomföra ett spelarbyte, men först idag blev ett sådant klart. Sverigetvåorna och tillika världstreorna meddelar ikväll att den gamla stjärnan ins lämnar laget till fördel för GeT_RiGhT.

GeT_RiGhT hade under 2008 en kort provspelning hos SK men fick då lämna laget på grund av sociala problem, under tiden med Giants har han dock ofta spelat på toppen av sin förmåga och varit en stor anledning till lagets framgångar på senare tid. ins har enligt Rakaka tagit beslutet att sluta med seriös gaming och ska istället satsa på online-poker, ett beslut som vuxit fram under den senaste månaden.

Efter spelarbytet ser fnatic ut såhär:
f0rest
dsn
Archi
cArn
GeT_RiGhT
Detta blir givetvis ett hårt slag mot Giants som nyligen visat sig starka mot utländskt motstånd i till exempel den första säsongen av EPS Skandinavien. Enligt FYRR73 från laget är det ännu osäkert vem som ska bli den femte länken i deras kedja, men meddelar samtidigt att de tränar med före detta Begrip-spelaren moddii redan nu.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

641 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 641 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..