×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

JaX Money Crew tillbaka till 1.6 med gamla profiler *

1
Under natten har ett stjärnspäckat amerikanskt lag, under välkända JaX Money Crews flagga, formats. Bland spelarna hittas compLexity-sonen sunman, old school-profilen da bears, JaX Money Crew-erfarna zid och 3D-spelarna Volcano och method.
Alla spelare har tidigare varit upptagna med CGS-spel och återvänder i och med detta till 1.6-scenen.
  JaX Money Crew
  method
  Volcano
  da bears
  zid
  sunman
CGS nedläggning har tidigare genererat i att compLexitys spelare gått till Evil Geniuses och spelaren n0thing för en hårdsatsning. Med JaX Money Crews start har USA två lag fulla av spelare som skördat internationella framgångar genom åren.

JaX Money Crew hade som organisation sin topp under CPL Winter 2005 då man kom trea, precis före NiP. zid, som spelade i laget under denna tid och som i nya laget kommer att fortsätta axla rollen som in game-ledare, tror på det nya laget.
– With all of the great experience and hard work ethic surrounding every single player on this roster, I definitely feel the chemistry will pan out nicely.

Till GotFrag skriver ägaren av laget – JaX – att man tänker börja spela efter nyår och att man ska delta på alla stora nordamerikanska turneringar och kvala till globala evenemang. Än så länge finns det dock inga konkreta mål då få turneringar är utsatta.

Källa: GotFrag

* Uppdatering: Den karismatiska da bears som ju länge varit aktiv på CS-scenen har blivit intervjuad om det nya laget på winout.net.

da bears berättar att han tror att de kommer behöva en del träning för att komma tillbaka i form, men att deras styrka i att alla spelare kan vända en match själva kommer att göra dem framgångsrika. Han liknar även sin spelstil med SK:s Tentpole som han menar är den ultimata lagspelaren.

– Vi har försökt att kolla på laguppställningar i en månad ungefär, bara spelat med folk och pratat om potentiella fjärde- och femtespelare. Till en början hade vi kEEN i laget men han har IRL-göror som är större än CS, så vi kollade på andra möjligheter och vi kom fram till att Mikey och Sal passade bäst för oss. När det gäller att få dem att komma med så insåg vi alla att vi spelat CS många år nu, och i och med att det är jul och att nyår snart är här så beslöt vi att ta det lite lugnt och börja med CEVO-M, skriver da bears i intervjun.

Eftersom intervjuobjektet av någon anledning utgår från att läsarna kan förnamnen på lagets medlemmar kan det finnas nytta i att redovisa dessa här: Sal är Volcano, Mikey är method, Justin är sunman och David är zid.
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

216 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 216 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..