×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JAEGARN lämnar Blank – Snajdan och striker officiella

1
Det var länge sedan vi såg lagets stöttepelare och största incitament JAEGARN spela med Lag Blank. Laget började med att sparka ut GeT_RiGhT och sedan dess är det till största delen den comebackande Snajdan som spelat med laget. Även striker har den senaste tiden hoppat in i laget under JAEGARNs frånvaro.


Idag kom ett besked som låtit vänta på sig sedan laget meddelade sin DH Skellefteå-uppställning – JAEGARN lämnar. I ett pressmeddelande från den organisationslösa organisationen meddelar man att det är studier som sätter käppar i hjulet för JAEGARN.

In i laget går nu officiellt både Snajdan och striker. Båda två har under olika perioder tidigare spelat i det ständigt lika aktuella SK. Efter utväxlingen har Lag Blank följande uppställning:
Snajdan
face
Gux
niko
striker
Laget lyckades kvala in sig till den första säsongen av Inferno Online League och har utöver det även ett bekräftat deltagande på Dreamhack Skellefteå framför sig.

Lagets pressmeddelande finns att läsa nedan:
Den kalla höstvinden sveper in över vårat avlånga land och året går mot sitt slutskede.

Ett år som är blandat av sorg och glädje, produktivitet och förtvivlan.
Mycket har hänt kring laget och många frågor har inte besvarats.
Inför kommande WCG-Kval och Turnerning på Dreamhack-Skellefteå kände vi att det var dags att lägga korten på bordet och ge er så mycket information som vi kan.

Det har cirkulerat länge på vårt vida nätverk att Mattias ”Snajdan” Andersen är officiell medlem i Lag-Blank och härmed kan vi intyga att så är fallet. Mattias kommer med sin stora rutin och briljanta hjärna
vara en stor tillgång för oss. Välkommen Mattias!

Det är med ett tungt hjärta vi tvingas låta Fredrik ”JAEGARN” Andersson gå åt sidan p.g.a. studier. Varje lag behöver någon som Fredrik, någon som kan lägga ner sin själ i något och genomföra det trots motgångar och mothugg. Fredrik har gjort det med bravur och vi vill tacka honom för den tiden han lade ner. Han kommer dock inte sluta helt, utan kommer att fortsätta och agera sjätte man. Lycka till med studierna ,vi glömmer dig inte!

För att fylla hålet Fredrik lämnade efter sig kommer vi fr.o.m. idag använda oss av Emil ”striker” Westerberg för att göra laget komplett. En värvning vi är mycket glada över och förhoppningsvis kan den
skörda frukten vi så länge suktat efter. Välkommen Emil!

Jag hoppas att detta har hjälpt er att få svar på era frågor.

För succé och lycka resten av året.

Med vänlig hälsning
Niklas Kronquist – Lag-Blank

177 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 177 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..