×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip tillbaka med flera välkända ansikten

1
Efter att ha tappat spelare på löpande band var det i början på augusti månad bara kylie och molander kvar i laguppställningen. Få var de som trodde att Begrip skulle kunna resa sig igen.
Men så idag nåddes vi av beskedet att Begrip är tillbaka på banan med en ny laguppställning. Det är kylie som tillsammans med den trogna inhopparen hibb hittat ytterligare tre, inte helt okända spelare, att komplettera laget med; azl, som sedan inhoppet i NiP för ungefär ett år sedan frilansat på CS-scenen, fnazze som gjort det samma sedan hans lag fick foten av MYM för två år sedan, samt moddii som vi så sent som i helgen såg kvalificera sig till WCG-kvalet med AWTR.

Vi högg tag i kylie för några frågor om det nya laget:

Ny laguppställning med flera kända ansikten, varför just dessa spelare?
Allt för att få en skön blandning. I och med att jag var ensam kvar i begrip och att jag spelat med hibb tidigare så kändes det som att vi två kunde bygga upp ett lag med sköna attityder och en blandning av riktiga fraggers samt lagspelare.

Var det ett svårt beslut att försöka bygga upp ett nytt lag?
Ja det var det, speciellt när de flesta intressanta spelarna numera är upptagna. Men vi grävde lite och hittade gamla lirarna fnazze och azl. Sen lyckades vi även rycka med moddii från playzone som har imponerat stort på bl.a. mig på sistone.

Vad är skillnaden på den nya laguppställningen gentemot den gamla?
Det är svårt att säga nu innan några officiella framträdanden. Men alla spelare är sjukt duktiga och det som kan avgöra en viktig roll i events är rutinen och personkemin i laget.

När kommer vi få se den nya laguppställningen debutera i officiella sammanhang? Vad har ni för planer framöver?
Precis som det står på begrips hemsida så kommer laget att ställa upp först och främst under Dreamhack Skellefteå men även online kvalen till WCG, IOL samt Extreme-Masters.
Följande är alltså de herrar som ingår i Begrips purfärska line-up som debuterar under DreamHack Skellefteå:

kylie
hibb
azl
fnazze
moddii

281 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 281 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..