×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

striker hoppar in i Blank under helgens IOS-kval

1
I helgen är det dags för det första onlinekvalet till Inferno Online League. Turneringen har plats för 32 lag, men deltagarlistan skryter endast med tre mer välkända namn i form av Blank, 4Kings och Evilzone.
Högst upp i seeden har vi Lag Blank, som dock kommer att spela med två inhoppare. Det är JAEGARN samt niko som har privata angelägenheter för sig. In går istället striker samt en hittills okänd sista spelare. Man låter dock meddela att det inte rör sig om några permanenta spelarbyten.

På andra seed finner vi det relativt nybildade 4Kings-laget från Finland. Laget har den senaste tiden bytt ut sin uppställning till en något yngre skara spelare med relativt okända meriter för oss svenskar.

På tredje plats finner vi det nybildade Evilzone-laget beståendes av GeT_RiGhT, kHRYSTAL, threat, qp och FYRR73. Laget har ännu inte fått chansen att bevisa sig speciellt mycket, men har förmodligen goda chanser till att ge de båda övre lagen en bra match.

De fem högst seedade lagen ser ut som följer:
1. Lag-Blank
Gux, face, Snajdan, striker, TBA

2. 4Kings
Leicer, SPIKEONE, lurppis, Kuppi, jigetus, danzer

3. Evilzone
GeT_RiGhT, kHRYSTAL, threat, qp, FYRR73

4. Bevara
partyp, zitron, bda, marvel, kiddo

5. Fraternity
rape, PedRo, Myzk0, godlike, zneel
Spelet kommer att dra igång på söndag klockan 17:00 och de första matcherna samt resterande laguppställningar finns på Inferno Onlines webbplats.

206 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 206 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..