×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Två nya semilag ser dagens ljus

1
Dagens toppscen i Sverige har under en längre tid präglats av fnatic och SK som två självklara antagonister. Även om Lag Blank har gjort ett tappert försök kan man dock fortfarande inte räkna laget som något annat än den ständiga trean. Utöver det har vi haft ett par olika lag som har harvat i det – från toppen sett – ganska avlägsna semiträsket.
Nu de senaste dagarna har två stycken nya semilag bildats i organisationerna Playzone samt Volt Gaming. I det senare laget finner vi endast en spelare med tidigare Volt-meriter, nämligen Jumpy. Resten av laget är nytt och bland de mer kända namnen finner vi zeki, som tidigare hoppat runt lite i ovannämnda semiharv. Laget består av följande fem herrar:
Jumpy
zeki
pita
xeron
mothz
Det andra laget på tapeten är Playzone. Samtliga spelare har den senaste tiden synts i diverse mixlag på LAN av RZ-karaktär:
hyvlarn
pawnile
Rogga
pronax
BARBARR
Även om lagen på pappret inte kan mäta sig mot Sveriges absoluta topp, är fler organiserade lag en positiv faktor vad gäller träningsmöjligheter för resten av Sveriges semilag.

348 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 348 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..