×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip nere på två man – kvicken lägger ner

1
För ett par veckor sedan skrev vi en nyhet om att både FYRR73 och kvicken var på väg ut ur Begrip. Den föregåendes avsked kunde bekräftas redan samma kväll, medan kvickens kalas lät vänta på sig.
I ett uttalande på Begips webbplats förtäljer man idag att kvicken lämnar laget. Anledningen till avhoppet ska enligt individ själv bero på att kvicken valt att lägga geväret på hyllan. Man siar förvisso redan om en eventuell comeback vid ett senare tillfälle, men för nu är laget nere på endast två spelare.

Laget består numer endast av:
molander
kylie
Laget har under en längre tid spelat runt med diverse inhoppare, däribland den föredetta MYM-spelaren hibb, samt adde och seAzon, men har ännu inte utannonserat några nya spelare. Hur det ser ut med den ack så viktiga aktivitetsbarometern, utanför det pågående Extreme Masters-kvalet, är å andra sidan oklart.

Ett mer eller mindre seriöst uttalande från individ, Begrip-lagets manager samt ägare, finns att läsa på deras webbsida.

160 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 160 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..