×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

CS-laget lämnar Playzone – söker ny organisation

1
Det norrlandsbaserade laget Playzone har på senaste tiden fått många att höja på ögonbrynen. Efter starka resultat mot bland annat världslagen mibr och Roccat, har man visat att laget tillhör det svenska toppskiktet.
Under kvällen meddelade dock CS-laget att man lämnar den svenska SVEROK-organisationen för att söka lyckan på annat håll. Ingameledaren threat säger följande om avhoppet:
Anledningen till att vi behöver leta oss omkring efter ett nytt hem är att vi inte har möjlighet att åka på nog många events i playzone på grund av brist på ekonomiskt stöd. Vi har absolut inte upplevt vår tid i playzone som dålig eller icke trivsam, men tyvärr så kan playzone helt enkelt inte erbjuda det vi känner att vi behöver.

För att vi ska kunna motivera oss till att spendera så mycket tid på att spela som CS faktiskt tar, så känns det för oss som att vi vill ha möjlighet att åka på de flesta "topp-eventen". På de senaste tävlingarna har vi visat att vi kan spela bra mot topplag på LAN och det känns som att det sista som saknas är tävlingsrutin och någon slags trygghet bakom oss som gör att vi till 100% kan fokusera på att förbereda oss inför tävlingar. Med på köpet följer även DellAn som vår manager-dude/hjälpreda, han kan det mesta (inkl. betta på fotboll!).

För att komma i kontakt med oss så skicka ett pm till @ i #LANKLAN
Lagets manager DellAn tillägger också:
Det har varit otroligt roligt att jobba med dessa grabbar under tiden dem spelat under Playzone men precis som allt annat så här även detta ett slut och jag förstår verkligen att grabbarna vill komma ut på fler events. Dock så kommer jag att följa med laget för att hjälpa dem att hitta en ny organisation och förhoppningsvis vara en del av laget i framtiden.
Detta betyder alltså att två intressanta svenska lag numera står utan riktiga organisationer – Blank och f.d. Playzone. Laget kommer tillsvidare att gå under namnet LANKLAN.

110 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 110 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..