×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fury kickas ur Begrip – hibb tar över på Dreamhack

1
Begrip, som spelar sin första match i ESWC-kvalet om någon timma, har den senaste tiden haft inbördes problem med uppställningen och det har länge spekulerats om ett eventuellt byte. Idag meddelar lagets huvudman individ att så blir fallet. Spelaren som får lämna laget är fury, som senaste imponerade stort på Dreamhack Skellefteå.
Med en kort och udda motivering berättar individ att fury kickas ut från laget för att han en dag innan Dreamhack sagt att han inte kan närvara.
Unfortunately Alexander "fury" Nyström bailed out on the team just one day before Dreamhack. It was the second time in a short period and we are convinced that the problem is of psychological nature. We are wishing fury best of luck and sincerely hoping that he will seek professional help for all his phobias.
Fragbite fick tag på fury för ett uttalande om kicken:
Anledningen till att jag blev kickad var för att jag inte ville delta på DreamHack, det är sant. Det är dock inte på grund av någon fobi eller vad som nu har glidit omkring. Sanningen är att jag vill ta en paus från Counter-Strike för att finna tid för det verkliga livet. Jag kände inte att en resa till Jönköping var det rätta att göra för någon i min sits. Jag har absolut inget emot Begrip varken som lag eller organisation (utöver att Vassi snodde cola från mig en gång) och en comeback är långt ifrån omöjlig. Tack till bromar för handhållning btw.
LAN-fobi eller personligt agg, så blir det istället tidigare inhopparen hibb som får ta hand om furys roll på Dreamhack.

180 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 180 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..