×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Mest saknad i CS-scenen: HeatoN

1
Svenska Counter-Strike-scenen har talat – mest saknade spelaren är legendaren HeatoN. Detta framgår av en undersökning här på Fragbite där fler än var tredje röst helst velat se HeatoN tillbaka aktiv när man fått välja på ett antal stora CS-profiler.
I undersökningen, formulerad "Vilken svensk pensionerad CS-profil vill du helst ha tillbaka?", framgår det att HeatoN är mest saknad, följt av CGS-proffset zet och NiP-legenden Potti.
– Det känns verkligen jätteroligt att folk saknar en lika mycket som man själv saknar att spela själv, kommenterar HeatoN undersökningen.

Samma undersökning gör gällande att de äldsta rävarna, de som pensionerade sig tidigt, inte når upp till samma uppskattning som de tidigare nämnda. Spelare som Nordic Division-grundaren Swift och den mytomspunne talangen från det tidiga NiP, Medion, får klara sig med nätta andelar av rösterna.

När vi frågar HeatoN, som ju spelat genom många generationer, om vem han själv röstade på i undersökningen finns det inga tvivel.
– Potti så klart!

HeatoN och Potti spelade tillsammans under hela deras professionella karriärer och är fortfarande det mest framgångsrika CS-paret. I tidiga upplagor av NiP och SK dominerade de båda närmast scenen, men är båda i dagsläget pensionerade.

Folket skriker efter HeatoN, men vad är egentligen chanserna på en comeback?
– Dom är inte direkt stora alls faktiskt, jag spelar numera ibland med polare och lite public osv, fast jag trivs så bra med det jag gör just nu så en comeback utan att någonting väldigt extremt händer är inte att räkna med, berättar HeatoN för Fragbite.

Se vilka profiler CS-scenen helst vill ha tillbaka i vår undersökning här!

269 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 269 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..