×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip tar in kylie och dsp – låter xpozer gå

1
För minuter sedan offentliggjordes det uppmärksammade spelarbytet i Begrip. För lite mer än en vecka sedan kunde ni läsa om hur Begrip anmält sig till Assembly 2008 med en ny uppställning. Den uppställning som publicerades redan då blir också Begrips nya lag. Med andra ord får xpozer kliva åt sidan för kylie och dsp.
Mycket ändringar har gjorts inom laget på senare tiden och dessa fem hoppas kunna hålla ihop under en längre period. Följande förändringar har gjorts bara inom de senaste månaderna:
dsp ut
kvicken in
zeki ut
dsp in
xpozer ut
kylie in
individ från Begrip berättar att det känns bra att laget äntligen består av fem spelare. Lagets första framträdande kommer troligtvis att bli på Dreamhack Skellefteå i slutet av mars.

Begrip presenterar i samma veva ett partnerskap som ska hjälpa lagen såväl som organisationen finansiellt. Företaget man inleder detta samarbete med heter Energy Buzz, som producerar ett tuggummipaket som innehåller lika mycket koffein som sex energidrycker tillsammans.

Begrips nya uppställning ser ut som följer:
kvicken
Molander
dsp
fury
kylie
Mer information och uttalanden hittar ni på organisationens egen hemsida.

Dela detta på internet

Contributor

Old School,

120 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 120 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..