×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kvicken ersätter dsp i Begrip

1
För ett tag sedan presenterade Begrip ett nytt lag efter att ha förlorat sitt före detta CS-lag som senare blev EYE. Det nya laget bestod av molander, fury, zeki, dsp och xpozer. Idag har laget gått ut med att kvicken (EvilZone, teambrunt, boomchackalack) kommer att ersätta dsp.
kvicken kommer att ta hand om taktikerna samt ta hand om AWP:n. Varför just dsp fick lämna är oklart. Men laget var i behov av en som kunde bemästra AWP och enligt kvicken så ansåg laget honom som ett säkert kort.

Nya femman består av:
xpozer
molander
fury
zeki
kvicken
- Begrip tog kontakt med mig och var i stort behov av en AWPare i laget, och ansåg mig vara den perfekta spelaren till den rollen. Efter en testperiod ansåg båda parterna att allt funkar perfekt, och jag kände att laget har grymt stor potential så jag tackade ja. Är väldigt positiv inför den kommande framtiden i Begrip, kommenterar kvicken.

Begrip kommer att närvara på Dreamhack Winter 2007.

Dela detta på internet

Contributor

Old School, förorten

245 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 245 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..