×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

HeatoN och miniw ut och GeT_RiGhT in i NiP

1
NiP har nyligen gått ut med att två spelare lämnar laget. CS-världens självklara ikon – HeatoN – kliver av sidan av spelandet för att istället agera coach, vilket han även gjorde i slutet av förra hösten. Även miniwalle lämnar laget för att "fokusera på andra saker i livet".
De två avhoppen ersätts av högaktuella GeT_RiGhT. Begrip berättar på sin webbplats att NiP betalade en avgift för att få köpa loss GeT_RiGhT från sitt kontrakt med Begrip. En permament femte spelare till NiP:s nya lag har ännu inte blivit offentliggjord.

Under svenska WCG-kvalet till helgen kommer man att spela med den tidigare Begrip-spelaren azl. Även torsdagens match mot NoA kommer innefatta den tidigare Begrip-spelaren.

Ninjornas femma kommer tills vidare att se ut på följande sätt:
azl (inhoppare)
GeT_RiGhT
Tentpole
walle
face
HeatoN (coach)
Värt att påpeka är att fyra av spelarna har spelat i Begrip, tre av dem vid samma tidpunkt (Tentpole, face och azl).

Dela detta på internet

Contributor

Old School, förorten

679 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 679 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..