×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Global.Gaming från Spixelania blir Playzone

1
Global.Gaming satte sig i respekt på Spixelania genom att göra bra motstånd mot Begrip och NiP och en sjundeplats. Laget har nu blivit en del av organisationen Playzone.
I laget spelar:
kHRYSTAL
frankdude
danne
Stranger
PuFFiz
– Framtiden ser väldigt ljus ut, iom att vi kan ta oss till alla lan nere i söder nu också så lär vi ju åka på alla vi kan. Man känner sig också mer taggad då man har en spons i ryggen så då tränar alla mer och bättre, sa Stranger i en intervju publicerad hos Playzone. Vi frågade lagets manager AleX – som följer med laget till Playzone – om vad Playzone har som Global.Gaming saknar.

– Playzone har möjligheten att erbjuda oss mer än bara serversponsring i dagsläget eftersom Global.gaming vill satsa sina pengar på det nya danska laget och ge dem en chans. Och samma sak kan Playzone göra för oss så att byta organisation kändes självklart efter de besluten Global.Gaming har tagit. Men de beslut som de har tagit stöttar vi till 100%.

AleX avslöjar också att man har varit i kontakt med flera andra organisationer. Däribland Gamers.nu och GamePassion, men valet föll till slut ändå på Playzone.

– Vi har tagit fram ett bra kontrakt tillsammans och bestämt att de första 3 månaderna betalar de Lan-biljetter och resorna till Lanen. Och vi får självklart grunderna i en organisation som War-Server, Ventrilo, Bouncers och T-Shirts. Kontraktet sträcker sig till slutet av Augusti, avslutar managern AleX.

224 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 224 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..