×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GoL i gungning *

1
Idag lämnade GoL:s två svenska managers, Dollar och Kim klanen. Enligt ett uttalande som Dollar har skrivit ihop berodde detta till stor del på att ledarna inom GoL inte var helt ärliga. Dollar säger själv att han inte vet vad som händer nu, men om blir det en fortsättning, så blir det som en manager för någon annan klan.
Ha i åtanke att det ni läser nedan är Dollars syn på saken. Alla historier har två sidor, likaså denna.



Uppdatering: Thookie och GoL har släppt ett statement om deras syn på Dollar och hans arbete med GoL. Ni finner det i slutet av nyheten.


Dollars statement




Det är med en klump i halsen och en stor lättnad som jag avsäger mig min position i Gameonline. Detta är ett beslut som jag funderat på länge och anledningarna är många, och en del känns mer än andra. För att ni ska få min version av det hela har jag bestämt mig för att förklara så noga jag kan hur det hela ligger till.



JAAA vilken glädje jag kände dagen jag blev GoL:s manager. Vilken chans! var min första tanke. Tyvärr valde Stoffa att lämna klanen ganska snart för att satsa på spelandet. Och jag blev ensam kvar som manager vilket visade sig vara mycket svårare än jag trott. Jag kom inte överens med tyskarna och flera bråk bröt ut, då de hade lovat Thookie att flera kontrakt var på väg blev resultatet att jag böjde mig och tyskarna fick köra på. Min kontakt med dem blev mycket bättre och vi alla jobbade på trodde jag.



Sen helt plötsligt fick jag reda på att det inte fanns några kontrakt. "Han som hade det lämnade GoL och tog sponsorn med sig", var förklaringen jag fick. Detta TROTS att de flera gånger sagt: "Vi har skickat det är på väg", Thookie har inte MOTTAGIT ett enda kontrakt. Samtidigt hade mangers kommit och gått. Jag började fundera på vad det var som hände. Flera divisioner hade tillkommit utan att jag hade nått att säga till om. Då vi inte hade full spons för herrlaget så varför ens ta in andra divisioner som skulle ha spons, frågade jag mig. Jag blev lovad att tjejerna skulle få lämna, men nej, de skulle tävla först osv. Hela tiden dessa undanflykter och lögner.



Vid denna tid var jag ganska frusterad och ledsen över att man helt enkelt sket i mig och min medhjälpare och hela tiden gjorde som man själv ville. Jag beslöt mig för att fundera på detta och har kommit fram till att det hela handlar om ett rävspel där man manipulerade både Thookie och mig att anta saker som inte fanns. Dock så har Ralea och jag en utmärkt relation.



Lögner svek och förtal är vardagsmat för GoL:s management, och flera managers har på oschyssta sätt blivit kickade och andra har tagit deras plats. Jag känner att jag inte vill vara en del av ett sådant här spel och därför avgår jag.



Den andra anledningen till mitt avhopp är mer personlig och komplicerad men jag ska göra mitt bästa för att inte döma någon. Men jag har som sagt jobbat 3-4 h varje dag med GoL och hade räknat med att vara en i "gänget". Men när allt kom till kritan och saker skulle bestämmas så dök Thookie aldrig upp. Jag kunde boka ett möte klockan 18 och han dök upp 20.00 med motiveringen: "Bättre sent än aldrig." Jag var tvungen att ringa flera gånger för att han skulle dyka upp. Saker som att boka lan, då man enligt svensk lag inte kan boka flyg osv i andras namn. Men jag bemöttes hela tiden av denna slöhet, att inte vilja ta ansvar och att inte bry sig om mitt jobb.



Det var som man räknade med att jag skulle göra allting och sen att jag skulle vara tacksam för jag hade GoL som tag. Detta amatörmässiga sätt är inget jag känner att jag kan ställa upp på då jag antingen ger 0% eller 110%. Att vara tvungen att ringa sin chef gång på gång för att kunna göra sitt jobb är oacceptabelt och när jag sa: "Ring detta hotel", så blev svaret: "Du kan väl ringa, jag hinner inte".



Det var som om mina händer var bakbundna, och som om han räknade med att jag kunde lägga ner all tid utan att få något tebax. Höjdpunkten för detta blev nu nyligen, då jag frågade om jag kan få bidrag för att åka ner till Stockholm nu under invigningen av elitserien för att få en chans att träffa sponsorerna på plats. Svaret blev: "Det kostar så lite, betala själv", dock har man bara bokat bädd för 5pers. Jag är en student och 500 kr är mycket pengar för mig. Vill dock understryka att jag inte har något emot Thookie som person, men jag anser att ens chef ska visa mer ansvar och ta hand om sin klan.



Det som pushade mitt beslut ännu mer var det faktum att min vän Mikk blev kickad utan min vetskap. Detta tog mycket hårt på mig då Mikk var den som pushade hela laget och var ALLTID i tid och gjorde det han skulle. Att låta en sådan spelare lämna klanen via ett msg på IRC är enligt mig oacceptabelt. Han hade träffat dem "face to face", och alla löften han fick när han började i klanen betydde ingenting.



Detta är så otroligt lumpet och elakt gjort att jag känner att jag inte längre kan vara en del av klanen.



Jag vill inte ge skenet av att jag inte är utan skuld i allt som hänt. Finns saker jag kunnat gjort annorlunda. Men man lär sig av sina misstag och jag hoppas jag blir en bättre manager av detta. Jag har verkligen försökt att göra mitt bästa men när man inte får någon respons av Thookie eller laget blir det svårt att fungera fullt ut och känna sig trygg i sin roll.



För att sammanfatta det hela så känner jag mig otroligt illa behandlad av många i crewet och inte tagen på allvar av Thookie. Man har inte uppfört sig som en "pro" klan ska göra, utan lögner/förtal/svek har varit vardagsmat. Då min personliga uppfattning strider mot allt detta har jag inget annat val än att avsäga mig positionen och önska klanen lycka till.



Vill dock understryka att jag gillar spelarna i GoL (trots detta med Mikk) och de är enda anledningen till att jag stannade kvar när det blåts som värst. Vill även tacka Litch, Ralea, Kim och Stoffa för allt stöd och arbete. ÄLSKAR er killar.



Vad som händer nu är oklart då jag mår väldigt dåligt av detta och jag känner mig uttnyttjad/värdelös.





Thookie från GoL


Som läget är nu så ser jag inte någon annan utväg än att förklara för alla er läsare angående dollars trista snyft historia.

Saken är den att som i alla andra klaner har spelare/crew kommit och gått så även i våran klan GoL.

När Stoffa slutade pga av att han ville bli elit spelare så frågade han mig om Dollar kunde joina som "manager" och sa att han var en erfaren sådan som kunde sköta sitt jobb till fullo.

Men det verkar som om att man i framtiden får ta emot CV även för managers för att det skall funka hyggligt.

För att ta in en kille på 20 år som lovar guld och gröna skogar men att det sen visar sig att det han fick fram var en server och "kanske" headsets är lite trist, men allt sånt är saker man märker i efterhand.

Jag vill inte påstå att Dollar inte gjort sitt bästa men man lovar inte vissa saker som man inte kan hålla men jag tror det är en ganska global sak inom denna changern

Hur detta egentligen urartade sig var när Dollar frågade mig om han kunde få betald resa och biljett till stockholm då vi skall delta i SEL serien.

Jag svarade då att jag inte ser nån större mening med att han följer med för att han inte kan uträtta nått där, Att jag sagt att han själv kan betala sin biljett och sitt boende är faktiskt ren lögn och bara för att man vill synas på en spelsajt och fylla upp ett statement så behöver man inte ljuga

Jag har noga förklarat till följande crew att jag inte har tid att spendera åt klanen mer då jag har tre företag att sköta på en seriös nivå.

Om han anser att det är oansvarslöst så vet han inte vad han snackar om och det kan nog bero på hans ålder och livs erfarenhet.

Att han sedan går ut o skriver ett statment om sånt här så visar det sig återigen hur omogen och oansvarslös han är för att snacka skit är en sak men att smutskasta en klan för att han personligen inte trivs med vissa är ruttet enligt mig.

Inom Cs världen har jag märkt genom åren att ingenting är som inom andra sporter och det kan väl mkt vara den anledingen att folk som håller på med cs inte är tillräckligt mogna

Att Dollar tycker sig blivit dåligt behandlad är kanske för att han ringde mmig 10 ggr om dagen för att fråga saker o ting och att han ville ha mig på mirc 8 timmar om dagen då jag åter och återigen förklarade för honom att jag inte hade tid med detta så blev han putt.

Men jag hoppas att han en dag kommer förstå att saker och ting går före cs och önskar han lycka till i framtiden för som person e han nog en hyvens kille.



MVH THookie.

150 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 150 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..