×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Playzone tränar nytt – Firat, deffe och Jumpy nya

1
För knappt två veckor sedan lämnade fury, molander och xpozer Playzone (nyhet). Idag bekräftade qns för Fragbite att man spelar – och har spelat under en längre tid – med en ny laguppställning med ersättarna Firat, deffe och Jumpy.
Femman som tränar ser alltså ut som följer:
qns
hollie
Firat
deffe
Jumpy
Än så länge är dock ingenting färdigt, även om de fem finns uppskrivna för Playzone på Clanbase där man väntas spela EuroCup-kval.

Värt att notera är också att laget enligt qns spelat tillsammans i cirka tre veckor, men att fury, molander och xpozer lämnade laget för knappt två veckor sedan på grund av inaktivitet. Slutsatser kring hur detta hänger ihop lämnar vi åt allmän spekulation...

– Jag vill inte riktigt gå ut med vad som hände i Playzone, det är för komplicerat. Och ja, det "nya" laget började spela innan det gick offeciellt att molander, fury och xpozer fick lämna, kunde qns kommentera.

För Volt Gaming torde det nya Playzone-laget innebära ytterligare en spelarförlust på relativt kort tid, sedan blomstar nyligen gått till Begrips nya bygge. Volt Gaming har än så länge hållit sig tysta, vilket så klart gör att vi kan plita dit ett frågetecken för organisationens livsglädje och fortsatta varande.

188 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 188 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..