×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fury, xpozer och molander lämnar Playzone

1
Playzone kom tvåa på OptoLAN i början av mars, efter att ha förlorat mot Begrip i finalen. Nu har lag tappat tre spelare i form av fury, xpozer och molander. Anledning tycks vara att det var ett gemensamt beslut som togs då laget var inaktivt.
– Det är ett val som de tagit själva och anledningen är att laget har varit inaktivt, sade playzone-spelaren qns.

Spelaren qns är tillsammans med hollie ensam kvar i laget, men de håller redan på att prova nya spelare för att fylla ut laget.

Vi fick även tag i fury för en kommentar och fick veta att de tre kommer att försöka starta ett nytt lag tillsammans. Något erbjudande har de tre däremot inte fått vid skrivandes stund. På frågan om vilka spelare som de är intresserade av svarade fury som följande.

– Vi har inte hunnit snacka igenom spelare än, men nästa vecka lär det vara mer säkert, kommenterade fury.

När fury sedan fick samma fråga som qns tidigare fått, gällande varför de tre lämnade playzone fick vi ett lite mer detaljerat svar.

– Det funkade inte, vi spelade utan ingame-ledare i fyra månader och ville inte kicka någon för att kunna ta in en ny spelare. Pga det så blev det väldigt inaktivt i laget, så det blev bäst så här typ, sade fury.

218 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 218 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..