×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

nikolaus spelar med NiP istället för KF3 nästa helg

1
Som vi tidigare rapporterat kommer ett kval, för att avgöra vilket som skickas till Samsung Euro Championsip, att ta sin plats på Internetcaféet Playz nästa helg. Caféet är beläget i Stockholm och tre stycken svenska lag har blivit inbjudna i form av SK, fnatic samt NiP.
SEC är en europeisk miniversion av WCG. Eftersom NiP i sin ordinarie uppställning har en norsk spelare var man därmed tvungna att ta in en ny spelare. Lotten föll på den före detta Speedlink-spelaren nikolaus. Som bekant spelade nikolaus med miniw under sin tid i Speedlink, vilket enligt NiP var en stor del av varför man valde just honom.

Detta innebär att laget som representerar NiP nästa helg på Playz kommer att se ut såhär:
HeatoN
Bullen
walle
miniw
nikolaus
Om det går bra för NiP där kommer vi förmodligen även att få se laget representera Sverige under SEC i mars månad. SEC arrangeras under CeBIT-mässan i Hannover, Tyskland. Mässan drar igång redan den fjärde mars, men något exakt datum för matcherna är ännu inte spikat.
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

197 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 197 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..