×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nikolaus spelar med NiP istället för KF3 nästa helg

1
Som vi tidigare rapporterat kommer ett kval, för att avgöra vilket som skickas till Samsung Euro Championsip, att ta sin plats på Internetcaféet Playz nästa helg. Caféet är beläget i Stockholm och tre stycken svenska lag har blivit inbjudna i form av SK, fnatic samt NiP.
SEC är en europeisk miniversion av WCG. Eftersom NiP i sin ordinarie uppställning har en norsk spelare var man därmed tvungna att ta in en ny spelare. Lotten föll på den före detta Speedlink-spelaren nikolaus. Som bekant spelade nikolaus med miniw under sin tid i Speedlink, vilket enligt NiP var en stor del av varför man valde just honom.

Detta innebär att laget som representerar NiP nästa helg på Playz kommer att se ut såhär:
HeatoN
Bullen
walle
miniw
nikolaus
Om det går bra för NiP där kommer vi förmodligen även att få se laget representera Sverige under SEC i mars månad. SEC arrangeras under CeBIT-mässan i Hannover, Tyskland. Mässan drar igång redan den fjärde mars, men något exakt datum för matcherna är ännu inte spikat.

197 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 197 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..