×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ownage plockas upp av Playzone

1
Under gårdagen kunde vi se organisationen Playzone sparka sitt CS-lag på grund av inaktivitet samt att det uppdagats att en av spelarna använt sig av fusk i en onlinecup.
Bara någon dag senare är det nu dags för ett nytt gäng att dra på sig Playzones klantag. Dessa killar lämnade så sent som i förrigår sin tidigare organisation PCPoint och hann inte stå på egna ben speciellt länge då de nu hoppar på Playzonetåget.

Vi fick tag i hollie, en av spelarna, som ställde upp på att svara på några frågor.

Varför väljer ni Playzone? Vad har de som inte PCPoint hade?
Skillnaden på playzone och PCP är att det känns så mycket säkrare och tryggare att spela för en svensk organisation. Att spela för playzone kommer vara skönt då vi vet att vi har de ekonomiska stödet vi behöver för att utvecklas som ett lag. Egentligen kan man kort och gott säga att Playzone har pengar, de hade nog inte PCP.

Varför blev det just Playzone och inget av de andra erbjundandena ni fått? Gick ju en del rykten om att ni bland annat hade CheckSix på kroken?
Det var lite fram&tillbaka med det där, vi hade ett par organisationer som tog kontakt efter vårt uppbrott med PCP och valet var egentligen enkelt då vi denna gång, som tidigare nämnt, vill spela i en svensk organisation. Angående Checksix vill jag helst inte gå in på några detaljer.

Vad har ni för målsättning nu efter att ha gått samman med Playzone?
Målsättning, jadu, ännu en andraplacering på RZ vore kul. Jag menar, då har jag prickat in tre i rad. Skämt och sido så är det väl att prestera nu på de närmaste lanen (optolan&wb). Efter det så blir det till att kriga i toppen.:]]


Även Playzones grundare DellAn berättade lite om vad samarbetet med spelarna kommer att innebära.

Skulle du kunna ge oss en kort presentation av Playzone, samt berätta om vilken roll du har i organisationen?
Playzone är en svensk spelförening som är ansluten till Sverok. Vår huvuduppgift är att främja spelandet på olika sätt. Just vi har valt att göra det genom att arrangera cuper, ligor och annat smått och gott. Vid sidan om det håller vi er uppdaterade inom cs-scenen och erbjuder nyheter, bilder, filer och mycket mer. Jag är ägare och grundare tillsammans med zcunk, jag är väl också den som sköter det mesta inom CS-laget.

Hur kommer det sig att ni erbjöd just Ownage en plats i er organisation?
Vi har fått massvis med förfrågningar av många bra spelare om att de är intresserade av att starta ett lag i Playzone men vi kände att Ownage är något att satsa på då spelarna är unga och har framtiden framför sig.

Ni kommer med andra ord att sponsra laget ekomoniskt. Hur kommer detta gå runt? Var får ni pengarna ifrån?
Som jag tidigare nämnt är Playzone ansluten till Sverok, Sveriges roll- och konfliktspelsförbund. Där man får bidrag för varje unik medlem som reggar sig på vår sida www.playzone-gaming.com. Vi har också en del sponsorer som hjälper till och sedan har vi lite andra saker på G som jag inte vill gå in på just nu.

Ni hade lite otur med erat senaste lag som ni bara efter en månad fick göra er av med på grund av bland annat inaktivitet. Vad är det som säger dig att det inte slutar på samma sätt med Ownage? Hur pass stark tro har ni på dessa grabbar?
Min synska vän frajden sa en gång till mig att jag skulle satsa på Ownage! Ne skämt och sido, jag tror stenhårt på detta lag och har sett att de är riktigt aktiva vilket är det vi vill med vårt lag. Att alla spelare är så pass unga i jämförelse med andra lag är bara en bonus!
Lagets första framträdande under det nya namnet kommer alltså att bli på OptoLAN som drar igång på torsdag, och spelarna som kommer att representera Playzone är de samma som spelade under tiden i PCPoint, nämligen dessa:
hollie
xpozer
qns
fury
molander

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..