×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Playzones lag sparkat efter fusk och inaktivitet

1
Under gårdagen avslöjades det i en forumtråd att van1ty från Playzone hade fuskat i en onlinecup. van1ty själv gjorde inga försök att förneka fusket, och tycktes inte se det som något märkvärdigt att fuska i onlinecuper.
–Hahahaha like i care tbFH, NDS startade cup på Playpark o jag körde lite Laban med irl polers! flå mig levande! skrev van1ty i en av flera kommentarer.

Motståndarlaget och stora delar av communityt såg inte med lika blida ögon på händelsen. Idag meddelar dessutom van1tys lag, Playzone, att de har låtit hela laget gå, delvis på grund av fuskincidenten men också på grund av en längre tids inaktivitet.

– Cupen var inte av den viktigare typen, men vi i Playzone vill inte att våra spelare förknippas med fusk på något sätt, skriver Playzone på sin hemsida och fortsätter:

– Killarna i laget är verkligen sköna på alla sätt och vis men vi är ute efter ett lag som pressar och vill komma till toppen.

Playzone meddelar att de inom kort kommer att presentera ett nytt lag. I det gamla laget spelade:
raxxe
Like
van1ty
Rattan
shadi

382 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 382 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..