×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Playzone offentliggör nytt semielitlag *

1
Playzone offentliggjorde ikväll ett nytt lag som nog mest träffsäkert kan beskrivas som semielit. Två av spelarna kommer direkt från FaxZup, som ännu inte meddelat att de båda lämnat organisationen – Nippo och Rattan^Maja. Nippo är dock än så länge bara inhoppare.
Övriga spelare är raxxe, som känns igen från exempelvis Chillside, omega som så sent som ikväll lämnade defs.swe på grund av bristande motivation (nyhet), samt shadi tidigare acer. Noterbart är dock att omega inte spelat varken officiellt eller inofficiellt med defs sedan CPL Nordic förra året.
Rattan^Maja
raxxe
shadi
omega
Nippo (inhoppare)
Laget satsar nu på SHG Open i mitten av februari dit många nordiska och utomnordiska topplag väntas flockas mycket tack vare prispotten på drygt 600 000 SEK. Det är även så långt som Nippo har förbundit sig att spela med laget, vad som händer sedan "får vi se", enligt lagkaptenen shadi.

En kort intervju med shadi finns att läsa på playzone-gaming.com.

* Uppdatering: Inhopparen Nippo har nu uttalat sig om spekulationerna om att han eventuellt lämnat FaxZup på följande sätt:

– Vill bara få det sagt att jag bara följer med till SHG som inhoppare till playzone och inget annat. Tycker det är roligt som fan att åka runt på lan därför tackade jag ja till det här erbjudandet, plus att jag får åka med folk jag verkligen trivs med. Men att jag fortfarande är kvar i faxzup!:)

Nippo är alltså allt jämt kvar i FaxZup tillsammans med azl och tre tills vidare tomma platser.

258 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 258 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..