×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

ins tar Tentpoles plats i fnatic

1
Som ersättare till Tentpole rekryterar idag fnatic den tidigare NiP-stjärnan ins som med detta går in direkt i femman i laget.
Redan under CPL Winter offentliggjordes Tentpoles planer på att lämnade den professionella CS-scenen. I väntan på fnatics permanenta lösning har Tentpole hunnit spela två online-matcher 2007, men nu står det klart att han officiellt lägger av. Tentpole har tidigare berättat att han fortsättningsvis mest planerar att spela med vänner på en mindre seriös nivå.

Den permanenta lösningen hittades i spillrorna från det tidigare NiP-laget. ins spelar numera för fnatic.
    dsn
    f0rest
    Archi
    cArn
    ins
fnatic har i och med spelarbytet också blivit något Göteborgsbaserat med ins, Archi och dsn alla boendes i staden.

Vi fick tag i cArn för en kortare kommentar om situationen:
– Jag ser fram emot ett nytt år med fnatic som förhoppningsvis kommer bli minst lika framgångsrikt som 2006. Blir även kul med nytt blod och vi ska göra allt för att spela ihop oss den kommande tiden. Vill också passa på att tacka Kristoffer aka. Tentpole för 2006 och all lycka till i framtiden, samt välkommen Oskar aka. ins som vi tror kommer fylla Tentpoles plats väl.
En större intervju med ins kommer så småningom att dyka upp på sidan – håll ögonen öppna!
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

361 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 361 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..