×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rikko och Mardrom ut ur Begrip – face trolig rekryt

1
Begrip offentliggjorde ikväll att både Rikko och Mardrom har blivit sparkade från laget. Enligt JAEGARN klaffade spelet helt enkelt inte med Rikko och Mardrom vilket ledde till att de fick lämna laget.
– Vill inte gå in på detaljer, men det funkade inte in-game mellan oss som spelare, och vi kände verkligen att vi behövde starta på en ny kula vilket vi kommer göra nu, kommenterade JAEGARN situationen. Det har väl inte varit så bra på sista tiden, så just därför måste vi bygga och se till lagets bästa. Jag har aldrig tappat relationen till någon jag spelat med i tidigare lag, så får hoppas att det inte sker här heller, fortsätter JAEGARN när lagets relation till de sparkade spelarna kommer på tal.

Man har ännu inte spikat några rekryter men JAEGARN berättar att man kommer att köra ett bootcamp på Playz i Stockholm för att svetsa ihop det nya laget. face är ett hett namn för en av de öppna platserna och JAEGARN bekräftar att han kommer att delta i bootcampet, men än så länge tycks inget vara spikat.

JAEGARN och face spelade tillsammans i The Parashooters på RZ i mellandagarna då de dessutom rodde hem titeln, men enligt JAEGARN kommer inga fler spelare från det mixlaget att ta plats i Begrip. Innan RZ var face tillsammans med Oops och frenz över i staterna för att representera M19 på CPL Winter.

Rikko lämnade efter sig en ingame-ledarroll att fylla och den kommer JAEGARN att ta hand om i det nya Begrip-laget. Begrip har nu tre spikade spelare och kommer med all sannolikhet att knyta upp de sista två under mitten av januari.
JAEGARN
Avator
nmd

348 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 348 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..