×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports med nytt lag: Tixo, silver och Kapio in

1
Mousesports har nu bekräftat sitt lag för 2007. Precis som flera toppspelare i den tyska scenen sagt öppet sedan december rekryterar Mousesports de tre före detta ALTERNATE aTTaX-spelarna Tixo, silver och Kapio.
De tre kommer att ersätta Roman R., neo och fleks – varav den förstnämnde är en riktig Mousesports-veteran.

– Vi behövde dra en linje och göra seriösa förändringar, motiverade Mousesports spelarbytena i uttalandet om det nya laget. Kvar i laget blir frontfiguren Blizzard och skicklige österrikaren gore, vilket ger Mousesports följande laguppställning för 2007:
Blizzard
gore
Tixo
silver
Kapio
Laget kommer att träna på LAN i Köln, där man numera underligt nog delar kontor med en av huvudkonkurrenterna – SK. Möjligen kommer också det svenska laget att träna från Köln på LAN mot Mousesports.

– Etableringen av laget influerades bara av ett fåtal personer, där jag var personen ansvarig. Praktiskt taget är det mitt lag, sade Kapio om det nya laget.

– Jag ser inga gränser för det här laget. Manu (Manuel, Tixo) och jag har blivit bättre under tiden i mTw och vi är bättre än då, kommenterade silver det nya laget. Tixo fortsatte:
– Anledningen till varför jag skrev på kontraktet är så klart att vi har, åtminstone på papperet, det bästa laget i Tyskland. Dessutom ville jag spela med Navid (Kapio) igen.

Vi får även höra från Blizzard att det verkar som att Roman R. kommer att fortsätta spela på annat håll. Mousesports planerar även att låna in den gamle trotjänaren för WCG-spel då gore på grund av sin österrikiska nationalitet inte kan spela med laget.

Intervjuer med samtliga spelare finns hos mousesports.com (klicka på profilbilderna). Man har även laget upp en marknadsföringsfilm om laget, som dock är lite svår att få tag i på grund av brist på bandbredd för tillfället. Vill man försöka beger man sig dock ändå hit.

103 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 103 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..