×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GameOnline försatt i konkurs *

1
Det anrika Internet-caféet GameOnline (GoL) i Göteborg har försatts i konkurs. GoL är mest känt för sin period under början av decenniet då de tillsammans med SK och team9-upplagorna representerade det bästa Sverige hade att ge inom Counter-Strike.
Många välkända spelare spelade för GoL under de första åren, mest nämnvärda är kanske element, Souledge, Hyb, Snajdan och XeqtR. På CPL Winter 2002 nådde laget sin kulmen då de slutade på andra plats efter 3D. Laget bestod då av element, mysse, VicoN, Souledge och Hyb.

Caféet GameOnline hade under lagets storhetstid en omsättning på drygt en miljon kronor per år, vilket bland annat räckte till att finansiera USA-resorna. Av allt att döma har man kämpat med omsättningen de senaste åren och namnet inom esporten har helt försvunnit under de senaste två åren. Caféet hade en anställd.

Vid Lucia försattes GameOnline i konkurs, vilket med all sannolikhet betyder slutet för både det anrika laget och caféet.

* Rättelse: Det bolag som nyligen begärdes i konkurs är inte detsamma som numera driver GameOnline vilket tidigare felaktigt uppgavs. Caféet drivs vidare i nytt bolag och namnet lever vidare med nya ägare. GameOnline bedriver idag sin verksamhet på Pusterviksgatan 13 i Göteborg.

210 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 210 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..