×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Extreme Masters

Virtus.pro diskade i EM för scriptfusk

1
Virtus.pro blev ikväll diskvalificerade från Extreme Masters efter att tre spelare använde sig av duckscript för att kunna röra sig tystare. Lex, hooch och Boris använde sig alla av scriptet matchen mot Mousesports för en dryg vecka sedan. Boris använde sig dessutom av ett bunnyjumpscript. Virtus.pro vann den matchen med hela 16-1. Nu har resultatet givetvis strukits.
Det regelbrottet var dock bara droppen som fick bägaren att rinna över. Virtus.pro hade sedan tidigare hela nio straffpoäng för diverse mindre förseelser som dåligt ifylld profilsida, avsaknad av screenshots efter match och liknande. För det sista scriptfusket fick laget ytterligare tre straffpoäng, vilket förde dem över gränsen på tio som ett lag ska uppnå innan de blir diskade.

Varken Virtus.pro eller arrangörerna har släppt något utförligare uttalande om diskningen.

Ryssarna spelar just nu en uppvisningsmatch mot norska MYM i Moskva. Matchen kan åskådas på HLTV 85.21.39.252:27020.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

270 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 270 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..