×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

SpawN - en del av mTw.nine

1
För ett tag sedan såg vi SpawN och cyphoneR lämna Matrix (som, för övrigt, har en ny line-up på gång). Brunk lämnade mTw.nine och gick med i Familjen för att satsa mer på skolan, cyphoneR hamnade i artifex och den lösa tråden SpawN har hittills varit klanlös. Nu ansluter han sig till sin gamla Matrix-kamrat ScreaM och de andra grabbarna i mTw.nine. Därmed är mTw.nine åter igen ett fullt lag. Hon1g har gjort en kort intervju med den nya rekryten.


mTw|hon1g: What Iheard, you had quite a lot of offers from different top-clans after you left matrix. Why did you choose mTw.se?mTw.se | SpawN: I know all in mTw.se very good and I played them lots of times. So I kinda know how skilled they are :) I played with ScreaM in matrix before so i know him very gooood. That's why I choose mTw.se.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..