×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

SpawN - en del av mTw.nine

1
För ett tag sedan såg vi SpawN och cyphoneR lämna Matrix (som, för övrigt, har en ny line-up på gång). Brunk lämnade mTw.nine och gick med i Familjen för att satsa mer på skolan, cyphoneR hamnade i artifex och den lösa tråden SpawN har hittills varit klanlös. Nu ansluter han sig till sin gamla Matrix-kamrat ScreaM och de andra grabbarna i mTw.nine. Därmed är mTw.nine åter igen ett fullt lag. Hon1g har gjort en kort intervju med den nya rekryten.


mTw|hon1g: What Iheard, you had quite a lot of offers from different top-clans after you left matrix. Why did you choose mTw.se?



mTw.se | SpawN: I know all in mTw.se very good and I played them lots of times. So I kinda know how skilled they are :) I played with ScreaM in matrix before so i know him very gooood. That's why I choose mTw.se.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..