×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

RobbaN fullvärdig medlem i NiP – SpawN spelar ikväll *

1
Under kvällen har flera intressanta nyheter från NiP:s läger offentliggjorts. För några månader sedan gick Potti på obestämd tid inaktiv och ersättare för den legendariska CS-spelaren blev tills vidare RobbaN, som senast kom från Begrip. Sedan dess har RobbaNs officiella status i laget varit just inhoppare, något som dock ändras nu när laget tar in honom som fullvärdig medlem i deras trupp.
– Det känns riktigt roligt, har varit mitt mål sedan jag började spela med dom i mars. Jag har väl känt mig som en medlem ett tag, bara det inte blivit officiellt förrän nu. Ska bli en riktigt rolig tid framöver med NiP!
En annan nyhet är kopplad till SpawN, som för tillfället är klanlös och är rankad som Sveriges bästa CS-spelare av Sverigerankingen. Nämligen är det så att HeatoN på grund av "personal reasons" inte kommer att kunna spela med laget i de närmsta officiella matcherna. NiP har på grund av detta återigen tagit in en inhoppare – denna gång handlar det om just SpawN. Både när det gäller vad den egentliga anledningen till att HeatoN inte kommer att spela samt om SpawNs inhopp kommer att leda till något permanent är i dagens läge oklart.
  walle
  zet
  ins
  RobbaN
  HeatoN
  SpawN (inhoppare tills vidare)
Detta betyder att NiP:s två matcher ikväll mot mousesports (som bland annat debuterar med Johnny R) och Pentagram kommer att spelas med SpawN istället för HeatoN.
NiP vs. Mousesports
Tid: 20:00
Bana: Dust2
HLTV: HLTV.org
Matchbot: #ngl1.cs

NiP vs. Pentagram
Tid: 21:00
Bana: Nuke
HLTV: HLTV.org
Matchbot: #ngl1.cs
* Uppdatering: SpawN har blivit intervjuad av just NiP. Intervjun tar upp både SpawNs inhopp i laget, hans historia som spelare och kanske framförallt hans historia i SK och NiP. Bland annat får vi veta att SpawN tycker att det nya NiP-laget är starkare än det gamla samt att han lämnade SK på grund av att han inte kom överens med organisationen.
You were one of the star players in NiP during their revival, how different do you think NiP is now compared to how it was back then?
I don't think there will be that much of a difference, but the lineup is better now though.

[...]

The question on most people's minds is why did you choose not to extend your contract at SK Gaming?
I just didn't get along with the organisation, mostly because of private reasons. I don't want to talk bad about anyone since SK has meant a lot to me. I think this was the best solution for both me and SK.
Hela intervjun finns att läsa här, men kräver medlemskap.

308 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 308 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..