×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Johnny R åter i Mousesports, Kapio ersätter vid nyår

1
För bara en dryg timme sedan offentliggjorde Mousesports att man släppt elemeNt och PapsT från deras kontrakt på begäran av spelarna. I elemeNts fall var anledningen språkbarriären och i PapsT fall att han ville spela med sina vänner.
Laget blev i och med avhoppen reducerat till fyra man, innan man för en liten stund sedan avslöjade sina planer för återstoden av året och även nästa. Tanken var från första början, så som ryktena också gjorde gällande, att Kapio skulle spela för Mousesports. På grund av att ALTERNATE aTTaX inte velat släppa honom från hans kontrakt kan han dock inte göra detta förrän vid årsskiftet.

Resultatet blir att Johnny R, som slutade för knappt två år sedan, får göra en efterlängtad men tillfällig comeback i väntan på att Kapio ska bli spelbar. Johnny R har under tiden sedan han slutade med CS hjälpt Mousesports organisation samt arbetat för Logitech.

Mousesports har nu följande laguppställning:
Blizzard
Roman R.
fleks
gore
Johnny R
Kapio (från och med den 1 januari 2007)

166 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 166 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..