×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

mJe och FaagaN lämnar SoA för NoA – laget komplett

1
För ett par dagar sedan tappade NoA två av sina fem spelare: XeqtR lämnade spelandet för andra åtaganden, dock fortfarande inom NoA, medan landsmannen prb har mindre uttalade framtidsplaner.
Idag offentliggjorde man spelarnas ersättare: danskarna mJe och Faagan från SoA. Så sent som imorse rapporterade vi att SoA tappade spelaren ArcadioN till ett eget projekt. Anledningen sades då vara interna konflikter, men vi kan ju nu anta att mJe och FaagaNs avhopp hade något med saken att göra.

NoA:s nya rekryter innebär förutom att man numera har en heldansk laguppställning även att Asylum-spelarna zonic, hpx och mJe återförenas. NoA i dagsläget:
zonic
hpx
Paddy
mJe
FaagaN
NoA meddelar även i ett uttalande på lagets hemsida att zonic förlängt kontraktet samt att man kommer att kunna ordna fler bootcamps och bättre kommunikation i och med att laget nu är heldanskt. Uttalandet i sin helhet finns att skåda här och intervjuer ska enligt det samma komma på just teamnoa.net senare.

För SoA är Bloddy och zone nu ensamma kvar i den till synes allt mer sjunkande skutan. Vad som händer med dem och SoA kommer sannolikt att meddelas inom kort.

Uppdatering: Meet Your Makers har publicerat en intervju med zonic från NoA, läs den här

112 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 112 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..