×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

JaX Money Crew vinner CEVO-säsongen

1
Den tredje säsongen av CEVO är nu färdigspelad och överst på prispallen hittar vi JaX Money Crew. Detta var något förvånande då laget i fråga fick rejält med stryk mot 3D i winner bracket-finalen (6-16 på Dust2). Efter två kartvinster i finalen mot desamma 3D var det emellertid JaX Money Crew som visade sig vara starkast i slutspelet.
I loser bracket-finalen mötte JaX Money Crew Pandemic, som just kommit från en 16-6-vinst mot mugNmouse. De övertygande siffrorna fortsatte hagla i slutspelet och JaX Money Crew vann över Pandemic med 16-5 på Nuke. I finalen som sedan väntade användes bäst av tre kartor-konceptet där Nuke, Train och Inferno i tur och ordning skulle spelas. Efter att JaX Money Crew vunnit första kartan och 3D reducerat ställningen på Train föll avgörandet på Inferno. Den slutgiltiga kartan blev en nagelbitare då det skrevs ett likaresultat i fulltid. I förlängningen kunde dock JaX Money Crew utan större problem ro hem finalen.
3D vs. JaX Money Crew – 1-2 (10-16, 16-12, 15-21)
Detta ger JaX Money Crew en check på $6300 och möjligheten att titulera sig CEVO-mästare.
1. JaX Money Crew – $6300
2. 3D – $4200
3. Pandemic – $2300
4. mugNmouse – $1400
5. United 5 – $1200
De fem spelare som idag slåss under JaX Money Crews flagg är:
    hostile
    Ph33R
    exodus
    des1re
    hanes
Källa: cevolved.com
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

55 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 55 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..