×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports ersätter fleks med PapsT

1
Mousesports har ändrat uppställningen i sitt lag i ett försök att komma till rätta med den senaste tidens svaga prestationer. Spelaren fleks, som tillkom från Ocrana på nyårsdagen, har bänkats. Istället har man tagit tillbaka österrikaren PapsT som blev inaktiv när fleks och element rekryterades.
Hur bänkningen gick till är ännu oklart, och ett officiellt uttalande från Mousesports saknas. Det finns ingen information om fleks kommer att stanna som inaktiv i laget, eller om han kommer att söka sin lycka i annat lag.

Mousesports har haft ett svagt halvår trots en ganska bra inledning. Senast igår förlorade man med 6-16 mot Alternate Attax – samma lag som tog en av Tysklands platser på ESWC. Det var också den tredje förlusten mot Alternate Attax på bara sju dagar. Sedan nyår har man hela nio förluster under bältet.

Det nya Mousesports liknar till stor del det som man hade under 2005. Enda skillnaden är att neo har bytts ut mot element. Femman ser nu ut så här:
PapsT
gore
Blizzard
Roman.R
element
Mousesports kommer att delta på CPL Summer i början av juli. ESWC får man som bekant stå över då man inte lyckades kvalificera sig.Källa: GotFrag

81 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 81 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..