×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny manager i GoL

1
Game Online har nu skaffat sig ytterligare en manager, som ersättare för Stoffa, som nyligen lämnade laget för att satsa på skolan och sitt eget CS-spelande. Den nya managern är ingen mindre än Kim, som vi känner igen från både Nine och esports united. Mer information finns i vår intervju med objektet.
Kim (GoL)




Varför har du nu bestämt dig för att bli manager i GoL?



Jag trivdes ypperligt hos team9. Vi hade en underbar stämmning där med Scream, Ahl, Spawn, Filur och fisker. Men sedan det nya laget anlände så har inte stämmningen varit densamma. Att jag bor nära Göteborg, underlättar också mitt arbete med GoL.



Hur kom du i kontakt med GoL?



Det var genom Stoffa och Dollar. Sedan betyder det även mycket att Zaffe är med här, han är en kille som jag verkligen gillar!



Vilka arbetsuppgifter kommer du att åta dig?



Jag kommer att jobba sida vid sida med Dollar, men han kommer att ha spelarkontakten och den tyska avdelningen, medan jag i första hand inriktar mig på sponsorer. Men jag kommer att hjälpa till där jag behövs.



Vad tror du att du kommer att tillföra organisationen, som den inte hade tidigare?



Jag brinner för utmaningar, och denna känns lockande. Gol kom tvåa i CPL senast, och har kapaciteten att slå alla klaner i världen. Vi kommer att bli nummer ett, och blir vi inte det känns det som jag misslyckats.



Har ni några avtal eller liknande på gång för den närmaste framtiden?



Vi har lite små och roliga saker på gång, men inget klart än.



Kommer du, eller Dollar, att åka med på turneringar som laget åker till, samt finnas nere på GoL?



Jag bor närmare GoL än Dollar, och för mig är den sociala biten viktig, så förhoppningsvis kommer jag att synas där nere så ofta som jag kan. Detaljer om turneringar vet jag inte, men får jag så åker jag med.



Har du definitivt lämnat både Nine och esu bakom dig nu?



Esu är borta ur leken, men Nine vet jag inte än, återstår ett par detaljer.



Tack för din tid och lycka till i GoL, något du vill tillägga?



Vill tacka Stoffa och Dollar för att dom tror på mig.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..