×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Delpan dömd för fusk i SNL-final

4
Gårdagens final av den 37:e versionen av onlinecupen Saturday Night Live, som arrangeras av CS.nu, fick ett tråkigt slut då spelaren Delpan av arrangörerna dömdes för fusk, vilket kostade honom själv och hans lag en avstängning från framtida deltagande i SNL.
I finalen möttes mixlaget 161511521 (bestående av Delpan, faktum, GTS, rattan och brunk) och danska Ins-Gaming på Train och Inferno. Delpan svarade för storspel, vilket ledde till att många fattade misstankar om hans ärlighet.

Domen föll tidigare idag då SNL formulerade sig på följande vis:
Efter noga övervägande av ineye-demot från Delpan så har vi fattat ett beslut, som betyder att 161511521-spelaren Delpan åkt dit för fusk som i sin tur betyder att 161511521 är uteslutna från SNL och att danska Ins-Gaming står som vinnare av SNL #37.
Delpan själv ställer sig tveksam till administratörernas agerande och hade följande att säga om fuskdomen:
Dom gick efter avi:n som jag själv tycker ser lite skum ut, och bannade mig via den. Tomma admins som inte ens kollat ineyedemo utan wh med ljud. Sen är det väl ett plus att jag hade BAC på en del av matchen också.

Detta har hänt mig tidigare, min spelstil är att haxxa osv, inget jag kan göra åt, varit fuskfilmer tidigare och har sedan fått låta "special-sökare" gå igenom min dator och leta efter fusk eller program/fusk som varit installerade på datorn sedan jag fick den/installerade den. Och senare kommer förlåtelserna osv, så är väl bara att fucka ur på RZ nästa vecka.
Delpan och övriga i 161511521 kommer att synas på Rendezvous i Skövde i slutet av nästa vecka. På frågan om hur lagkamraterna reagerat på fuskdomen svarade Delpan att de hade bett honom att spela bra på Rendezvous. Något tvivel om lagkamratens goda samvete verkar det alltså inte finnas.

Trots dagens bakslag kommer Delpan alltså att fortsätta att satsa på Counter-strike, delvis för att han inte anser sig ha så mycket till val:
Ja, det är väl ingen idé att lägga ner när man hoppat av skolan för att satsa på CS eftersom jag är rätt ung. Det är så tråkigt att man råkar ut för sådant här när man inte fuskar, har varit på ca 8 LAN det senaste året och gjort bra ifrån mig, vunnit 3 QPAD Tours, 13-16 på SHG, 5-6 på RZ etc., etc.
De som är intresserade av att göra en egen bedömning av Delpans fuskande eller icke fuskande finner ineyedemot från finalen i vårt filarkiv.

Uppdatering: Delpan meddelar att han två veckor efter incidenten fick bannen lyft och alltså inte längre är bannad.

1 692 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 692 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..