×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Film

Chillside släpper SK.swe does Dallas

1
Filmmakarorganisationen Chillside släppte idag filmen "SK.swe does Dallas". Som titeln indikerar handlar den knappt 14 minuter långa och 536 MB tunga filmen om SK:s seger på det mycket topplagstäta CPL Winter.
Filmen går igenom turneringen och visar SK:s höjdpunkter match för match. Fragsen är kanske inte alltid de mest upphetsande och någon röd tråd genom själva matcherna saknas, men de som vill återuppleva CPL Winter ur SK:s perspektiv har ändå mycket att hämta.

Nedladdning sker från Chillsides hemsida och kräver medlemskap. Filmsugna följer den här länken.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

511 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 511 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..