×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Playmakers blir dignitas.cs

1
För mindre än en månad sedan sammanstrålade fem danska spelare i ett nytt lag som kom att kallas Playmakers. Vad som var speciellt med just detta lag var att de hade betalda CPL-biljetter. Alla spelare har tidigare spelat i team edge, där vi även har sett svenska spelare som Magix och MegatoN. Dessa danskar har nu gått till organisationen Team Dignitas efter förhandlingar mellan spelarna och Dignitas.
Följande spelare hade tidigare samlingsnamnet Playmakers och kommer i fortsättningen att spela under namnet dignitas.cs:
spx
calc
zone
elevate
Drally
Xplayn har ryckt tag i spx för några korta frågor. Klicka här för att läsa om den nya organisationen och det nya laget.
Som sædvanlig er det første spørgsmål meget simpelt: Hvorfor Dignitas?

Tror ikke så meget det er hvorfor, nærmere hvorfor ikke - Det har hele tiden været vores mål at komme ind under end større organisation og Dignitas passer perfekt til den målsætning. De har en god organisation og en god manager stab. Så forhåbentligt bliver det et godt samarbejde
Ett pressmeddelande som Team Dignitas har släppt finns att kika på här.

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..