×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Deponeret vs. Natus Vincere – ESL One Cologne

Best of 1
(6 - 16)

Deponeret laguppställning

No lineup yet

Natus Vincere laguppställning

No lineup yet

Previous results for Deponeret

vs. iBUYPOWER 2-0
vs. encore 2-0
vs. Mousesports 2-0
vs. Epsilon 2-1
vs. myXMG 0-2
vs. Mousesports 10-16

Previous results for Natus Vincere

vs. ESG! 16-12
vs. Titan 16-1
vs. LDLC 13-16
vs. Hellraisers 15-15
vs. USSR 1-0
vs. Copenhagen Wolves 2-1

Tipset

Du måste vara inloggad för att kunna satsa våra vackra bites på en match. Har du inget konto? Registrera dig nu, snabbt och smärtfritt!
idag 14:15
Det är inte allt lätt att kontrollera sina känslor i en match. Ibland spelar man sin bästa match någonsin medan resterande spelare i laget inte spelar sitt bästa. Eller så kanske du har otur varje runda. Hur ska då man undvika att bli salty under en match? Här är våra tips.
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..