×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

H3CZ lämnar Optic — ska leda NRG:s Call of Duty-satsning

1
Hector "H3CZ" Rodriguez har lämnat sin position som CEO för Immortals Gaming Clubs senaste uppköp, Optic Gaming. Han fortsätter sin resa tillsammans med NRG Esports inför Call of Dutys franchise-liga.
Ett av esportens mest välkända namn, Hector "H3CZ" Rodriguez, har varit en ledande faktor i Optic Gaming sedan 2007. Tio år därpå, 2017, sålde han de större ägandedelarna i organisationen till Infinite Esports & Entertainment som dessvärre hade två problematiska år framför sig. I juni detta år såldes ägandet än en gång, men denna gång var det Immortals Gaming Club som tog över. Det nya ägandet ledde till att H3CZ plats som CEO såg osäker ut och under söndagen offentliggjorde parterna att de gått skilda vägar.

I have great respect for the Immortals organization, they have treated me and all of Optic’s players fairly during this transition period, kommenterade H3CZ i det officiella pressmeddelandet.

H3CZ publicerade en video via Youtube där han talade om sin tid under "the Green Wall" liksom förklarade att han vill fortsätta arbeta inom esportsfären. Han avslutade videon med att ta på sig en tröja prydd med NRG Esports logotyp. Denna del av videon publicerade i sin tur NRG för att välkomna honom till organisationen som co-CEO, det vill säga att han kommer att dela på CEO-rollen med den redan sittande Andy Miller. Det uppges även att H3CZ faktiskt fick ett erbjudande av Immortals för en fortsatt plats i Optic, men att han tackade nej. Nyheterna kring att han blir en del av NRG kommer bara kort efter organisationens uppköp av en franchise-plats i Call of Duty där laget kommer att vara baserat i Chicago, USA. H3CZ tros bli ledande i uppbyggnaden av NRG:s CoD-satsning.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..