×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite söker helgskribent — hjälp oss bevaka svensk Counter-Strike

1
Är du Fragbites nästa skribent?
Redaktionen på Fragbite.se behöver bli lite större och vi söker därför en skribent som på frilansbasis kan arbeta under helger. Vi letar efter en engagerad och självständig skribent med stort hjärta för Counter-Strike i allmänhet och den svenska Counter-Strike-scenen i synnerhet.

Som helgskribent på Fragbite.se ansvarar du för omvärldsbevakning och produktion av nyheter. Du bevakar den svenska och internationella Counter-Strike-scenen med fokus både på vad som händer på och utanför servern.

Vad vi erbjuder dig

Som helgskribent på Fragbite.se har du möjlighet att arbeta med esport- och dataspelsjournalistik. Vi är en mycket liten redaktion och du blir därför en viktig pusselbit som har stor möjlighet att påverka inriktningen på Fragbites innehåll och bidra positivt till utvecklingen av svensk esport.

Uppdragets omfattning är motsvarande 8 timmar i veckan och löper tills vidare. Omfattningen kan utökas vid behov och det kan finnas möjlighet till mer arbete under semestertider.

Uppdraget är betalt och ersättning utgår efter överenskommelse.

Vad uppdraget innebär

Som helgskribent producerar du huvudsakligen nyheter om Counter-Strike i text. Du arbetar på lördagar och söndagar i pass om åtta timmar.

Under ditt pass ansvarar du ensam för omvärldsbevakning och produktion av nyheter som är relevanta för våra läsare. Du ansvarar också för att dela innehållet i Fragbites sociala kanaler.

Arbetet utförs på distans.

Vem är du?

För att passa i rollen som helgskribent behöver du vara en inbiten och engagerad CS-älskare som brinner för framförallt den svenska Counter-Strike-scenen. Du är en god skribent som gärna tar egna initiativ för att det du gör ska bli så bra som möjligt. Du följer, eller har tidigare följt, CS-nyheter på både Fragbite.se och andra kanaler.

Eftersom uppdraget är på deltidsbasis passar det den som redan har en huvudsaklig sysselsättning som till exempel studier eller annat arbete. Det finns ingen nedre eller övre åldersgräns för att söka uppdraget.

Tjänsten kräver
  • Ett brinnande CS-intresse
  • Goda språkkunskaper och förmåga att uttrycka sig i text
  • Kunskap om, eller vilja att lära, enklare bildredigering i Adobe-programmen

Meriterande men inte krav
  • Erfarenhet av ensamarbete
  • Tidigare erfarenhet av innehållsproduktion
  • Journalistutbildning eller motsvarande
  • God kunskap om den svenska CS-scenen

Hur du ansöker

Mejla din ansökan till daniel.sandstrom@fragbite.com med ämnesraden “Helgskribent”. Ansökan ska innehålla ett CV samt en kort text där du berättar lite om dig själv och varför du anser att du skulle passa för uppdraget.

Urval och intervjuer sker löpande.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..